Fick tag i biljetterna

Jag var satt på ett uppdrag av tjejjerna att idag köpa biljetter till One Direction i Juni. Biljetterna släpptes klockan 9 och det har varit kö sedan flera timmar. Jag har sagt att det kommer att bli svårt att få biljetter för att så många andra kommer vilja försöka att göra samma sak, man vill ju inte heller att de skulle bli besvikna om det misslyckades. Men redan i veckan som varit har jag hört hur de planerat vad och vilka de skall fota under konseren och det har milt sagt ökat pressen på mig att jag måste lyckas med köpet.
 
Så i morse ställde jag klockan på 8.00 och loggade in på Ticnet och hamnade i en kö. Klockan 9.10 gick köpet igenom och det har varit dans och hurrarop här under en stund. Känns som helgen är räddad. :)
 
Nu blir det att plugga lite under förmiddagen, läser till beroendeterapeut på distans och har lite läxor jag ligger efter med så det är väl bara att bita i det sura äpplet. Eller surt och surt det är faktiskt rätt kul bara det att det är så få timmar på ett dygn. :) Ha det gott det är dags att möta dagen!

RSS 2.0